Webbundersökning… m.m

Hej!

Ja om dö vill va me i en webbundersökning om sundom.fi å saandom.net så läs mett föregående innlägg så kan dö bidra me lete nyttig info…

Nåja hur som hälst hede va ja just skriva så ta järna å va me i e så e var en bra statistik så kanske e komber att synnas på nain väl synlig plats jer i fram tiidin… sedan så saandom.net e fortfarand int ti 100 igang na enn  å ja he tar no läng enn innan allt je upp som förr… exempel saandom.nets portal komber int att kom upp på nytt na enn på en god stånd tå e ha vuri så lite annvändnign åv han på sista tiidin men allt fråån gamber saandom.nets portal finns spara så bilder å videor m.m komber att finns åter tå e sedan dycker upp på nytt om nain måna…

Sedan så huvosiidon je upp men endast på dialekt… svenska å finska versionin komber sedan tå allt anna viktigt je upp så tar no lääg enn innan åtminstone finska je upp en högsvensk version kan va att bara lägg upp tå ja ha kolla att allt stämber men entå tiid tar e no.. å ja anngåend vaför vi ha skaffa sundom.nu så kan ja säg att e har att jär me framtids planer..

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *