Påskvecko,Sååndoms radio m.m

Hej!
E je påskveckon 2010 nöög tå å stor deil je leedi fråån ida elo åmmåros ti måndajin elo tiisdajin så nöög je e ett liitit länger ledigheitj föri han skööna såmarin så snart komber å allt anna vi ha vänta på…
Nåja he lilla schema jag har såje langt så je att torsdag lete smått på dajin å sedan Sååndom tv å ungdoms grupps möte tär på kveeldin å ja baket ha kanske fa ut me teijje sååndomboan elo na… sedan friidajin int na direkta planer, lödajin ut ti sååndom å va e no var…
Rästen har ja int fundera na på enn.

He om miin planer sedan så sååndoms radio saandom.nets radio rullar på uvi heila hälgen så ga ti http://radio.saandom.net

Vi kontakt / problem kontakt falktjin@saandom.net (msn)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *