In vecko me lete förändringar..

Hej!

Hälgen e jer nöög tå tå e je friida kveeld å ja veckon e uvi å allt anna me he…  nåja iallafall så börja veckon me att ja börja me att reijd upp bakit hälgen vilket resulterar i att ja feg släng ut stereon ur bilin å in me en 90-tals stereo nöög tå fö han ja ha hadd så har högst troligt ”brånni” elo i allafall ”korsslutning” såhan e skrot så täföri je en 90-tals kasett/radio inlagd tillfälligt …nåja he om he sedan skola på  tiisda å sedan lete sååndom tv å slutligen tå lungt… å nöög je e hälg… sedan så ikveeld var e no bara att va heijm å ta nain å så fö ska upp tidit åmmåros så men var att fa ut åpå på lödajin som vanligt a vort två dagar nöög en nager veckor så ska begräns e ti en nöög fram uvi

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *