Kaos men på väg att var betär..

Hej!

Igår kveeld(måndas kveeldin) så händ e he som int ska få händ egentligen å he va he att e mänskligt misstag sänkt heila sundom.nu…  tär ibland bya bloggin å forume samt gravgårds siidon å en nager minder siidor samt en siido som va nästan klar fö lansering… allt skjuts upp nöög tå me lansering osv men jag Falktjin garanterar att he viktigast fungerar reijj nöög å tå meinar ja saandom.net å bya bloggin på sundom.nu men hankomber att byt adress tyvärr..

Beklagar allt heje nöög men arbeijtar så gott e gar me att få upp he som behövs upp nöög inom nager dagar seinat i slute på vekon ska he no funk som normalt på nytt om enn kanske på lete ar ställ enn ni je van me men…

/Falktjin Webmaster som jär allt fö att få e å funk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *