Tå e man heijm tå åter sedan nager dagar tibak..

Hej!

Nöög je man åter heijm jer i Vasa tå å he komber man att va nöög rästen  åv såmarin elo ja ti skären komber e no att var att far na men annos så jer runt vasa bara int na länger bort… a vuri på en reijso ti Åland som ni kanske ha läst jer på bloggin å vissa uppdateringar på  fb ha sagt he å å he a vuri skönt att få va bort fråån vardajin nöög en nager dagar elo janästan en veko va e tå e va fråån onsda ti månda så å jag å susanna å fö han deilin tyckt e va en bra första reijso fö ås å säkert komber e att var nain fleijr reijso tiid na i fram tiidin…

Nöög tå ska ni få en nager Ålands bilder jer.. meijr komber att kom na seinan å na inlägg meijr inngåend om va som händ å va vi jord på Åland komber å …

 

Men härligt va e å spec tå me te Susanna <3 Golle..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *