Nöög je allt på gang m.m mitt i oktober..

Hej!

Ha nöög kumi ti tan 16 oktober 2011 å he betyder att hööstin e jer på allvar å att e je minder enn 3 månar åter på  år 2011 tänk he minder enn 3 månar tärt e var 2012 å ca 2 månar å 1 veko ti julaftonin.
Nåja he om he nöög te lete ar saker …

Ja kan säg att i måndast alltså 10.10.2011 så vort e 1 år ihop me he hon bäst gröbbon <3 Susanna Golle Älskling 😉 såså ha klara ett år nöög tå å ja he var no bara meir å meijr år 😉

Anna som ha händ så je att förr såndajin 9.10 så tå va ja me föräldran en sista gang ti skären fö att sted undan fö vintrin så skären je i vinter skick nöög å igår alltså lödajin 15.10 så va vi å to upp båtin så nöög je han i vinter förvar vä fammos i sååndom så skäri säsongen je uvi fö år 2011 får återkomm na i maj 2012 tå me skären å kan säg att he je na man allti väntar på he tå e böri närm se ;

Sedan så ikveeld kl 18:30 je e sååndom tv så e var att far tiid ikveeld så he å att träff <3 Susanna föri he å sedan far vi ti sååndom tv 😉

Älskade <3 Susanna

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *