Jul hälgen je uvi nö gar vi mot nytt år

Hej!

Jul hälgen je uvi  å nöög je e onsda tan 28 december 2011 så bara nager dagar tel så je vi uvi på nytt år å tå var e 2012 så ta vara på he som je åter åv 2011 nöög å inled nya åre lungt å utan na som hälst problem elo minnes lukkor.

Nåja om tar jul hälgen lete nöög tå så julaftonin så va e mat vä mommos å tå va jag + föräldran + Golle <3 Susanna tär på mat baket he vort e me na ljus ti gravan bla kvevlax å sååndom vort besökt tå.. baket he susanna på jobb jag heijm å ja öpen julklappan sedan slut..

Juldajin tå startar vi mot Töjby å Susannas fammo tär vort  e mat å tär va hennas föräldrar + fammo + faster å ludde så mat å baket he vort e julklapps utdeilning å sedan baket he tå mot Centrum (Närpes,Kåtnäs) å tär var e lungt å int så mytchi tå men sedan för Camilla ti Logen å vi ar far mot K:stad å skååd på na julljus m.m dock va e dålit väder tå     tå e blåst å regna… he he fö han dajin.

Jul annindajin så vakna vi på marin tå å tär vort e ut kort sedan mat baket he julklappar å sedan na tiimar baket he vort e att böri dra se mot Vasa tibak å i vasa  va vi na runt kl 22 å tå vort e bara na kort film skådas å sedan å såv baket in händelseriik da.

Sedan tå vort e så småning om tisdajin tan 27 december å tå så vort e föst mommos på julgröijt å tär träffa vi moster miin å så vort att va tär tå på kaffe m.m sedan baket he kort heijm tibak å sedan mot sååndom  å sååndom tvs julfest 2011 som börja kl 18 å tedan for vi ca kl 20:15 å ja hon ti Jobbe jag kort å hämt na saker å sedan heijm ti me å tär sluta han dajin.

Nöög tå je e onsdajin tan 28.12 2011 å ja siter nöög jer å bloggar om jul hälgen  å ja nain da bort je nyåre tå som sagt.

Ha en bra fortsättning nöög på he he som je åter åv år 2011 så återkomber vi endera merij i slute elo så början på nästa år 2012.

/ Falktjin <3 Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *