Vi je 7 daga inn på 2012 nö tå..

Hej!

E to så leeng som 7 dagar föri ja blogga na på heje åre å he je no rätt leeng he måst ja säg men som di brukar säg att han som väntar på na gott väntar aldri fö leeng 😛

Nåja iallafall så nyåre jeg no heilt okej men baket tå kom heijm så tå va man sjuk elo jag va he men int åv alkohol tå utan åv att ha vort förkyld så hadd 39 graders feber tå på natten tå kom heijm så börja åre me att va sjuk ja tå nager dagar å ja enn har ja na smått hosto å snåra men he böri va bort så snart je man no friisk tibak tå.

Annos så ha e int händ så mytchi anna tå ha vuri me bryyden fleirj dagar såje i början på nya åre å ikveeld kl 18:00 så ska vi på revy ti sååndom på ”leijt å hitt” så få skåda va di har att bjud på tå å baket he var e no säkert att va ut na men hu leeng å me vem får vi skåda tå sedan men som sagt e int ut na föri na kring kl 21 ikveeld tå.

He om he som ha vuri… åmmåros je e sånda å he betyder att sååndom tv kör igang sändningan fö år 2012 å he startar kl 18:30 som he allti jär tå vi har sändning  å på tisdajin tan 10.01 kl 19:00 je e årets första repris å mötes sändning tå så tå e vi igang me heje åre på sååndom tv å bara komber så langt men he je nain da ti he enn så ska ta hälgen nöög föst å skåda va som skeer tå om nain e ut m.m

Ti sist säger ja bara att e ha börja bra heje åre me tanke på me å ås <3 Susanna fö tå ja va nykter så jeg e riktit priima tå.

/Falktjin <3 Susanna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *