Ett säkert täcken på att e böri va såmarin..

Gokveeld!

Nö je e tå som sagt onsdajin tan 9 maj å ida ha e händ bla he att jag a hadd bilin på service å att he ha vort att lägg ut båtin å årets första elo 2 första hu man vill fösta turer ut me båtin å ti skären å skååd in vändo å hu läget va tär å allt va no som tå lömna e  förr höstin så vintrin å no gaji bra int na missöden elo na så he bara att böri fix upp in fö en skärisäsong nöög tå..

Annos så i vekon a ja vuri på na intervjuver å tåli men int na som a ledd ti an jobb enn men he bara å vänt tärt e dycker upp na jobb tå å sedan så ha e vuri både sååndom tv filmning direkt sändning och möte å repris sändning så he ha händ mytchi nöög seianst dagan om man räknar fråån lödajin å ja lödas kveeldin vort e pleppo live! Välkommna till Mommos för andra gangon fö me men fösta fö bryyden miin å he va minnst lika sevärt honje gangon å så int skada e  att skååd e på nytt int bara he att man veta lete va som komber så he va int liika spännand andra gangon..

Så he om he tå å ja sedan så nöög je e onsda å fråån fridajin å heila hälgen så komber e att händ en heil deil bla morsdags firas…

Men en otrolit bra hälg å början på vekon me <3 Susanna

Jer får ni två bilder fråån skären ikveeld…

 

/Falktjin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *