Messåmarin 2012 je uvi å he je snart juni å..

Hej!

E je tan 25 juni nöög å he betyder att e je bara 5 dagar baket ida så je e juli å he betyder att halava såmarin ha gajin nöög tå ett som messåmarin je uvi men na mytchi ti såmar väder ha vi int hadd na enn fö utom lödajin å såndajin nöög honje hälgen tå e no va en heilt super bra messåmars hälg så he ska vi int ta å klag på annos så ha e int direkt händ na sedan blogga seinat vekon ha vort na fotograferas no en nager gangor å besök åv fammo å mommo å lete tåli å förståss en stor deil me <3 Susanna..

He om he sedan så sundomtv.fi uppdaters så hon sidon ligger ner ca 1 måna tel sku ja tro kan int säg na säkert men ska försök att få upp nya sidon ti början på augusti så att all kan bekant se me hon tärt sååndom tv kör igang me sändningar nåter tan 9 septermber kl 18:30..

Å ja jer på niklasfalk.net så komber e snart upp åtminstone na messåmars bilder…

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *