Vi je på tan 6 januari 2013 nöög tå

Hej!

Vi je på såndajin  tan 6 januari 2013 nöög tå å he betyder att e je dags fö Sååndom tvs första sändning heje åre å jag å Susanna komber att finns tär tå undi heila sändningen elo ja far tiid ca 1 tiima föri sändningen böri för att ställ tel m.m

Annos så ska ni ta å håks att e je 2013 så nöög komber sååndom tvs repriser att sändas på Måndagar kl 19 iställe fö tisdagar å heje je na som vi komber att test na let nöög e int na som säger att he komber att lömn såje rästen åv sååndom tvs historia..

He om he sedan så ha ja vuri ut å fotografera na lete på heje nya år å ja förr å förståss å allt he kan ni hitt på miin fotoblogg som finns på

http://fotoblogg.niklasfalk.net

 

Baket he har ja int så mytchi att säg int… ha en bra fortsättning på år 2013 så hörs vi no åv na

 

/Falktjin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *